Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 25, 2005

Hari ni hari aku bermula dengan mengecat pagar. Boring sungguh aku kena cat pagar. Aduhai, penat weh. Aku ni memang surrender kalau bab-bab engecat pagar ni. Tapi, memang kena buat jugak. Dah lah minggu lepas kulit aku ni sampai sun burn sebab mengecat pagar.

Pagi ni mengecat sekali ngan adik and abang aku. Mak aku upah ade sorang kakak ni kemas halaman rumah.

Start mengecat pukul 8 lebih. Dekat kol 12 dah berenti sebabnye we all nak pgi kenduri kawin. satu kenduri same jalan ngan jalan aku. Lagi satu kenduri kawan anak kawan mak ngan abah aku. Adik aku kata die tanak pegi. Tapi, bile aku cakap die anti-sosial, die pun nak membuktikan yang die ni tak anti-sosial die pun bagitau lah yang die akan pegi salah satu kenduri je.

Sebab ape tau aku kata die ni anti-sosial, die ni kalau boleh nak terperap je dok kat rumah baca buku daripada die dok ikut we all semua jalan2. Tak ke anti-sosial camtu. Bile orang cakap camtu, die nak marah lah. Tapi, memang pada hakikatnya memang susah nak ajak die berjalan.

Misal kata, kalau ajak gi Midvalley ke ape kan, mesti die tanya gi MPH tak? Hehehehe. kalau dah minat membaca memang tak dapek den nal nolong. Lagi satu, die ni suka sangat kalau dapat pegi Carrefour Subang Jaya. Sebab kat situ die boleh beli buku cerita murah2.

No comments: