Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 06, 2005

Luahan

Aku tak kisah kau nak kata aku ape. Yang penting aku tau diri aku and aku tau sape family aku. Kau kutuk aku, aku kutuk lah kau. Fair and square. Suka hati aku lah nak tulis ape pun dalam blog aku ni. Kau nak kisah ape. Suka hati aku lah nak panggil kau meroyan ke ape ke. Ni blog aku. Sape suruh kau baca kalau kau tak suka. Aku tak jemput pun kau datang sini. kau yang terhegeh2 datang sini sape suruh.

No comments: