Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 12, 2005

Am I Too Sensitive????

Aku ni sensitif sangat ke? Entah lah, aku pun tatau. Tapi, biler benda ni berlaku just now masa family aku nak gi makan. Aku tengah online depan pc. Then, aku tengok family aku semua dah siap2 nak kuar except for Syida. Masa tu, aku tanya lah mak aku nak gi mane. Nak kata gi kedai ke beli barang ke rasa nye kedai dah nak tutup. Mak aku tak jawab. Mak aku boleh senyap jer. Aku pun tak puas hati tanya lah lagi. Mak nak gi mane ni siap2 semua? So, mak aku pun jawab lah nak gi makan. Aku terkejut lah jugak kan. Aku tanya lagi Syida ikut ke? Mak aku kata die dah tanya Syida, Syida tanak ikut. I pun like, Whattttttttt? Tanya Syida jer ke? Tanak tanya nina ke nak ikut ke tak? Mak aku jawab balik mane nak muat kereta. Masa ni aku rasa cam nak nangis pun ade. Masa ni semua senyap except for me and mak aku. Mak aku leh tanya Syida tapi tak tanya aku. Aku tak kisah kalau diorang kata tanak bawak aku ke ape kan. At least pelawa lah aku. Terasa tau... Adik aku siap tanya aku nak makan ape? Aku pun jawab balik tak yah beli ape2. Geram betul aku tau. Mak aku pun sikit pun tak tanya aku nak makan ape.


Aku pun memang sensitif agak nye lately ni. Terus aku masuk bilik nangis sepuas2 hati. Aku pun tatau. Serius aku tatau kenape aku ni too sensitive? Terasa cam diorang tak sayang aku. Maybe sebab hormon tak stabil kot. Waaaaaaaaaa. Rasa cam nak nangis lagi.

No comments: