Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 03, 2005

Happy 18th Birthday Umar.......


Hari ni birthday adik aku UMAR. Selamat Hari Lahir yang ke 18 tahun. Semoga panjang umur dan murah rezeki. Hari ni jugak hari pertama die leh bawak kereta. ehehehe. Sekarang ni rutin yang selalu aku buat, akan di galas oleh adik aku ni iaitu bawak kereta. Nasib baik lah adik aku dah dapat lesen. So, lepas ni die lah yang kena bawak pulak. Aku dah malas nak bawak kereta.

Pagi ni aku gi keje pun die hantar. Tapi, abah aku ade sekali lah. Abah aku tak keje sampai rabu minggu depan. Tapi, petang ni die ade nak kena pegi sureheboh kat Bukit Jalil. Tak sabar nak tunggu malam ni sebab ade konsert reunion kat astro. Bukan nak tengok sangat bebudak AF3. Tapi, nak tengok MAWI. Sejak MAWI glemer ni, tenggelam bebudak lain. Tak nampak bayang. Tapi, nak kena rush balik lah petang ni sebab aku kena naik komuter lah pulak nak balik sungai buloh. Janji ngan adik aku jumpa kat KL Sentral. Tatau lah sempat ke tak sampai rumah before konsert start.

Jap lagi nak kuar gi PKNS jap. Biaser lah kan kalau dah nama nye pompuan memang shopping je lah time orang lelaki gi semayang. Ok lah, nanti kalau ade masa aku blog lagi. Nak kuar dah ni. See u guys.

P/S : Adik aku yang belah kiri. Yang belah kanan tu AWAL BEAT TV.


No comments: