Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 07, 2005

Interview, Tension & Mencari Cinta

Hari ni aku ambik emergency leave. Sesaje aku malas nak gi keje. Since we all dah lepas dateline hantar soalan exam ke unit exam, aku pun ambik peluang ni nak rest puas2 kat rumah. Sebab lately ni memang aku banyak buat OT. Sebenarnya aku ambik EL nipun sambil2 nak pegi interview kat call centre mcdonalds Uptown. Sambil menyelam minum air lah kan.


Aku interview as a Agent Call Centre kat Mcdonalds uptown. Aku interview pukul 2.30 petang. Tapi ni untuk part time job lah. Sesaje nak cari duit lebih. Interview tu simple je. kena speaking lah pulak kan. Kejap je interview tu. dalam kol 3 petang dah habis dah interview. Lepas dah habis interview, terus ke UNITAR kelana jaya untuk fetch adik aku. Lepas dah fetch adik aku, terus balik rumah.


Sampai rumah pukul 5.30 petang. Sesampai rumah, solat asar. lepas solat asar, mengadap internet check email and check blog yang selalu aku masuk.


Malam pulak solat jemaah ngan mak, syida and Umar.


Waaaaa. Boleh tak malas jugak nak gi keje esok. Aku tension buat masa sekarang ni. Tension ngan sorang minah ni yang suka nak kacau hidup aku. Serius aku tak suka pompuan ni. Sape pompuan ni biar lah aku je yang tau.


Aku baru je habis tengok "mencari cinta". Agak terkejut jugak sebab Danny disingkirkan dan aku ngan adik aku dok sibuk meneka-neka sape lah jejaka misteri yang di masukkan balik. Aku rasa cam Khaidir je. Tapi, entah lah. Tengok je lah minggu depan.

No comments: