Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 21, 2005

Mari Berteka-teki Di Pagi Hari Yang Bosan



1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.


2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M


3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.


4) Binatang ape power Karate?
Answer: Kuda belang.cube kira brapeblack belt dia ade.


5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.


7) Pintu ape yang walaupun dengan 10org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'


8) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong la tu...


9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus


10) binatang tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut


11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak


12) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

No comments: