Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 24, 2005

Shopping Time

hari ni shopping time for kaum hawa sementara kaum adam pegi sembahyang jumaat. Hari ni cadang nak gi PAS and SACC. Tak pernah lagi pegi SACC. Ni kira kali pertama lah ni nak gi SACC. Memang bersuka ria aku hari ni. Dah lah boss tak der. Nak balik ofis lewat pun boleh. Ekekekeke. Tak der ape sangat nak cite skrg ni. Ehehehe. Ade masa aku update lagi ok. Chowwwww.
Balik dari shopping kol 2.30 petang. Aku ingat tanak lah beli ape2 hari ni sebab aku dah banyak habis duit masa hari rabu hari tu. At last, habis gak duit. Masuk Vincci kawan2 semua beli kasut. Tapi, aku beli cermin mata je. Diorang pakat beli kasut sebab malam ni ade Annual Dinner Fakulti. Kak Ani ade gak ajak aku gi sekali Annual Dinner tu tapi masa tu aku sorang je. So, aku ambik keputusan untuk tak pegi. Tapi, bile aku dah tanak pegi tu, ramai lak staff pentadbiran yang pegi. Tak der rezeki lah nampak nye aku nak gi dinner tu.
Lepas gi Vincci, terus Ain, Ayun and Marina ke PKNS sebab diorang nak gi AVON and kuar kan duit. Aku lak ngan Kak Hawa terus naik tingkat 1. Aku pun terus masuk masuk watson's sebab nak beli barang. Habis dalam RM50 jugak lah. Lepas dah habis shopping kat Watson's terus balik ofis. Sampai ofis dalam kol 2.30 petang. Lepas tu, terus masuk bilik rehat sebab nak makan ngan sembahyang. Masuk balik ofis dalam kol 3 petang terus sambung update blog. Tak sabar nak balik. Dah boring dok kat ofis.

No comments: