Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, October 23, 2005

Imbas Kembali

Gambar2 kat bawah ni aku imbas kembali masa we all buat kuih raya tahun lepas. Tahun lepas, mak aku buat 4 jenis kuih je. Mak aku memang saje je nak buat 4 jenis kuih sebab adik beradik aku memang tak makan kuih lain selain daripada kuih yang 4 jenis ni. Antara kuih muih kegemaran family aku ni ialah London Almond, Hazel ball, Chocolate Chips Cookies dan tart gulung. kalau buat kuih lain selain daripada yang disenaraikan kat atas ni alamat nye memang tak habis lah kuih dalam balang tu. tahun ni pun same jugak cam tahun lepas. We all akan buat 4 jenis kuih jugak. Tapi, London Almond tu kena buat lebih sikit lah sebab abah aku nak bagi sorang sebalang kat staff die.


No comments: