Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, December 04, 2005

Bersawang Dah Blog Aku Ni.



Dah agak lama kan aku tak update blog aku ni. Aku tak der mood lah nak update. Nak nak keje kat ofis tu berlambak lambak lagi tak siap2. Tambahan pulak meeting validasi hari jumaat depan. Tension pun ade. Keje aku ni memang akan tension kalau nak start semester ngan akhir semester. Bile awal semester sibuk dengan soalan exam. Biler dah nak akhir semester pulak sibuk dengan result student.



13hb Disember ni mak, abah, aku ngan adik aku Syida akan terbang ke Bangkok. Cuti-cuti Bangkok sampai 21hb Disember. Tak sabar betul nak pi Bangkok. Nak jumpa Kak Basirah and Abang Razali. But still jeles ngan kawan aku Jila sebab die akan berlepas ke UK selasa ni dengan abang die. Stay sane 3 minggu rumah pakcik die.


Aku tak der idea lah nak update pasal story ape kat blog aku ni. Nanti2 kalau aku ade cerita menarik aku update lah ek.

No comments: