Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 06, 2006

Bile Nak Confirm ni?

Aku dah keje kat department ni masuk 2 tahun dah. Bile agak nye aku nak confirm ek? Kursus Induksi aku dah lulus.





Exam bulan 7 hari tu pun alhamdulillah aku dah lulus. Member aku kata dalam setahun keje kalau dah pi induksi ngan ambik exam dah boleh lulus. Tapi, tengok SKT kite jugak lah kan. kalau 80 ke atas boleh lah lulus. 2 tahun lepas aku dapat 85.5 SKT aku. Tahun lepas tatau lah dapat bape. Bos baru nak wat SKT kitorang. Takutnyeeee.

No comments: