Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, January 08, 2006

Kenduri Kawin Abang Iera & Meronggeng Sampai Malam

Hari ni tak gi memane pun. Tengahari baru nak kuar gi umah Iera sebab abang Iera, Mahdi kawin hari ni. Aku satu family semua pegi. Masa on the way ke asrama damai tu, hujan dah mula turun dengan lebat nye. Ingat nak jumpa lah pengantin dulu. Tapi, sebab pengantin lambat sampai. So, we all pun balik dulu sebelum sempat jumpa pengantin. bukan ape, ade orang kat rumah. So, tak sedap lah nak tinggalkan kan. Sempat snap 3 keping gambar je.


Balik rumah, lepas sembahyang zuhur, tido sampai pukul 4. Pukul 4 tu bangun mandi-mandi and bersiap untuk ke rumah Puan Zulfa kat Puncak Perdana. Tapi, sebelum tu kena gi ambik Ain ngan Jila kat Shah Alam dulu. Pegi rumah Puan Zulfa ni pun sebab nak gi tengok anak die. Puan Zulfa ni bos department aku. Die baru lepas bersalin 2 bulan lepas. Department aku wakilkan kitorang bertiga gi tengok anak die. Sampai rumah die pukul 6 lebih. Balik lak pukul 9 lebih sebab pakwe Jila si Jack ade kelas kat Puncak. We all ni kalau berjumpa memang ade je cerita nye. Puan Zulfa jamu we all makan mee hoon goreng. Thanks Puan Zulfa.

No comments: