Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 02, 2006

My First Post Of This Year



Pagi ni aku bangun aku kerah adik-adik aku suruh bangun cepat sebab nak kena gi kl. Umar nak gi KL cari songkok. Dah nak start sekolah esok lusa baru nak menggelabah cari songkok. Semua pakat siap dalam pukul 10 lebih. Dah siap-siap tu kena lak tunggu abang farid balik dari pasar. Abang aku ni sejak dah kawin memang rajin masuk dapur. Sejak wife die sakit ni aku tengok die ni boleh di harap lah. Siap masak lagi. Kalau masa bujang dulu harap die masak maggi ngan mashed potato je lah.


Die balik terus we all ke KL. Sampai KL terus menghala ke Chow Kit. Umar je turun. Aku tak turun pun, tunggu dalam kereta je. Lepas dah selesai urusan songkok terus menghala ke rumah mak long sebab nak pi hantar kereta kat car wash. Dah kotor giler dah keta tu.


Lepas lepak rumah mak long kejap sementara tunggu keta habis di cuci, sempat gak tengok vcd abang shahrul kawin. Syok tengok sampai tak sedar jam dah pukul 12.30 tengahari. Lepas ni nak ke Meru lak sebab Marina kawin.


Sempat ambik Yana kat rumah die and terus ke rumah Marina. Aku tengok lain betul Marina bile dah make up. Kat bawah ni gambar-gambar sekitar majlis kawin Marina.



1 comment:

Anonymous said...

[url=http://blog.alphaplus.ca/wp-content/plugins/wp/]generic cialis from canada[/url]