Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 28, 2006

Cuti


Hari ni aku cuti. So, boleh lah nak update blog ni sikit-sikit. Aku cuti hari ni pun sebab aku nak gi JPJ sebab nak uruskan pasal booking plat number untuk keta baru. Keta ape yang di beli nanti aku bagitau ek bile dah kuar. Buat masa ni aku malas nak kecoh-kecoh dulu. Hehehehe.



Dah lama aku tak ambik cuti. So, hari ni aku ambik cuti memang ingat nak rehat lah puas-puas kat rumah. Tapi, nampak gaya nye kan memang tak der chance lah nak berehat sangat sebab dalam kol 10 pagi ni nak gi JPJ. Tatau lah pulak urusan kat JPJ habis kol bape. Pastu, nak kena send adik aku balik hostel kat Gombak. Lepas tu pulak nak bawak mak aku gi beli orkid. Memang tak der chance ah nak rehat.



malam tadi aku tengok ABP ngan family aku. Aku suka sangat tengok Mawi malam tadi. hensem giler pakai kot. Aku, mak ngan adik aku suka banget die menang Artis Paling Popular. Rezeki die kan, nak wat camane. Org tak leh nak pertikai lah kan.

Ok lah ek. Nak gi JPJ lak ni.

No comments: