Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 02, 2006

Bile Ku Sudah Bosan

4 jobs
1. Tukang Jahit kat Medan Mara
2. Tukang Jahit kat Kuang, Sungai Buloh
3. Guru Sementara kat SKMS, Sungai Buloh
4. PTPO kat U*TM


4 movies I love
1. Parent Trap
2. Semua Movie yang Hillary Duff berlakon
3. Eiffel I’m In Love
4. Ada Apa Dengan Cinta


4 places I've lived
1. Kuala Krai, Kelantan
2. Johor Bharu
3. Kuala Lumpur
4. Sungai Buloh


4 TV shows I love to watch
Tak suka sangat tengok tv lah. Sebab tu tak der favourite tv shows


4 places I've been on vacation
1. Pangkor
2. Genting Highlands
3. Langkawi
4. Bangkok


4 blogs I visit daily
1. Kak Elin
2. Iza
3. Aisyah ( My sister)
4. Moi Blog

(Blog org lain pun aku masuk gak. Tapi, dah nak 4 aku bagi je lah 4 kan).


4 favorite foods
1. Makaroni Bakar
2. Fettucini Al-Fredo (KLCC Food Court – Pizza Millano)
3. Spagetti Bolognese (KLCC Food Court – Pizza Millano)
4. Masakan mak


4 places I'd rather be
1. Rumah – Mau tido lah. Tak puas tido lagi.
2. Secret Recipe, mengidam nak makan itu shepperd’s pie lah
3. MPH – Nak cari buku cerita
4. Disneyland Paris


4 albums I can't live without
1. UNIC
2. Inteam
3. Greatest Love of All
4. Mawi


4 vehicles I've owned
Keta tak kuar lagi lah. Keta baru je nak kuar. Tapi, kena rahsia dulu kereta ape.


4 taggees
sesape je lah yang terasa nak wat benda alah ni, dipersilakan.

No comments: