Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, March 25, 2006

Coach Handbag

Aku ni memang giler handbag dari dulu dan pantang kalau ade sale, aku memang akan terkam ke arah handbag dulu. Handbag aku pulak tak der lah mahal sangat pun. Mane mampu pun nak pakai yang mahal-mahal. Handbag aku pulak tak der lah yang branded pun. Aku pakai handbag yang biase-biase je. Yang branded pun ade satu je. Tu pun kakak sedara aku beli kat oversea. Handbag tu jenama Dior. Sekarang ni pulak aku berkenan sangat-sangat ngan handbag Coach. Geram sungguh aku tengok design handbag Coach tu. Ni gara-gara aku dok baca blog Cik Iza lah ni. Die memang minat Coach handbag. So, aku pun terjebak gak.


Pagi ni aku sesaje je lah bukak website Coach sebab nak tengok design terbaru. Aku ade berkenan ngan beberapa handbag kat dalam website tu. Aku ni kalau pi KL*C tu harap lalu je lah depan butik Coach tu. Kalau aku masuk, memang org takkan layan nye aku ni. Tau dah aku tak der duit sebanyak tu nak beli handbag kat situ. Ekekeke. Tau tak perrr.


So, kalau nak pakai handbag Coach kan, kena berangan dulu lah and then kumpul duit sampai cukup baru leh pakai handbag Coach tu. Ekekeke.

Kelmarin lak aku baca blog Kak Elin. Die cakap kat US much more cheaper than Malaysia. Ade tak sesape nak gi US? Boleh kirim beli handbag Coach idaman kalbu.

No comments: