Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 13, 2006

kesimpulannye..perempuan kena jadi lawa

Sesaje nak kongsi ngan pembaca blog aku pasal benda alah ni. Aku dapat dari bulletin board friendster.


Kalau perempuan lawa pendiam
Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
kalau perempuan tak lawa pendiam
Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...


kalau perempuan lawa berbuat jahat
Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih... kesian
kalau perempuan tak lawa berbuat jahat
Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak huduh...


kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg diganggu
Lelaki akan cakap: heroin sejati... !
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang diganggu
Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...


kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: ok gak la... .
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!


kalau perempuan lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu... .
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata:... patut pun kena reject...


kalau perempuan lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: perasaannya halus... penuh kasih sayang
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang
harus menyayangi...


kalau perempuan lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih... .
kalau perempuan tak lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih... ..


kalau perempuan lawa tak mau bergambar
Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar
Lelaki akan kata: sedar pun diri...


kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: caring sungguh... .
kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu... .


kalau perempuan lawa bersedih hati
Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy forever
kalau perempuan tak lawa bersedih hati
Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...


kalau perempuan lawa masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...
kalau perempuan tak lawa masak
Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak ?


kalau perempuan lawa main2 miss call
Lelaki akan kata: takpe...
kalau perempuan tak lawa main2 miss call
Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk ni tau..


kalau perempuan lawa hantar2 email
Lelaki akan kata: sukenya... .
kalau perempuan tak lawa hantar2 email
Lelaki akan cakap: balik2 email dia... boring

No comments: