Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 07, 2006

Kunjungan setengah jam ke The Curve



semalam aku ngan adik aku buat keje gile. Semalam masa on the way nak gi ambik abang aku kat TTDI, lalu lah kat Kota Damansara. Then, tengah2 hujan lebat tu lalu kat kat The Curve. Then, adik aku pun suggest kat aku, camnilah lebih kurang dialog die,

Syida : ape kate kite singgah kat The Curve?

Aku : Nak buat ape singgah The Curve?

Syida : Alaaaa, saje je ah singgah jalan-jalan kat The Curve. Tengah Bosan ni.

Aku : Ok jugak kan, sementara nak tunggu ambik abang azzam pukul 8.

So, we all pun memilau lah kat parking lot cari parking. Alhamdulillah, senang lak tu cari parking. So, bile dah naik atas semua, ternampak lak Secret Recipe. Mulut ni terus terliur Shepperd's Pie. Terus lah menghala ke Secret Recipe. Lepas dah settle duduk semua, order lah shepperd's pie. Frust lah pulak rasa nye sebab shepperd's pie dah habis. At last, we settle ngan Brownies With Vanilla Ice-cream. Manis yang amat brownies ni. But still boleh makan lah.

Lepas dah habis makan, terus hala ke TTDI nak ambik abang aku. Sekian sahaja cerita mengenai kunjungan saya ngan adik saya ke The Curve semata-mata untuk menikmati Brownies. Dan saya merasa sungguh frust semalam sebab tak dapat menikmati shepperd's pie kegemaran saya itu.

Haru sungguh dua beradik ni.

No comments: