Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 18, 2006

GUBRA



Semalam aku ngan adik-adik aku pegi menonton
GUBRA kat TGV, KLCC. Selalu nye, aku pergi menonton wayang kat One Utama. Tapi, semalam adik-adik aku teringin nak makan spagetti abang hensem kat food court KLCC. So, ke KLCC lah kami.


Lepas dah beli tiket citer GUBRA, kami pun saje-saje je lah menghabiskan masa kat konokuniya sementara nak tunggu pukul 1.30 tengahari tu. Turun je daripada escalator tu, korang semua tau tak aku terserempak ngan sape? Aku telah terserempak ngan Sultan Muzaffar dan Idola Aku. Tapi, aku cuma tegur idola aku jerk. Hehehehe. Agak segan lak nak tegur ngan Sultan Muzaffar. Hehehehe. Sempat berkirim salam je. Rupa-rupa nya, diorang pun nak menonton GUBRA. Satu panggung lah gamaknye kite yer.


Kalau nak tunggu aku ulas citer GUBRA memang aku tak pandai mengulas. Ape kate, korang semua masuk blog Sultan Muzaffar je untuk ulasan lebih lanjut mengenai filem GUBRA ni. Aku ni memang buta seni. Ehehehe. Tapi, aku suka sangat citer GUBRA tu. Kepada sesape yang belum lagi menonton Filem GUBRA ni, bawah ni aku ade sertakan sekali Trailer Filem GUBRA ni. Selamat Menonton.


No comments: