Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, May 15, 2006

Happy Mother's Day

Aku nak ucapkan Happy Mother's Day kat mak aku, Salbiah Azhar dan semua ibu-ibu kat seluruh dunia. Aku ngan adik beradik aku beli pokok orkid ngan ikan kap je kat mak aku. Actually mak aku ni memang suka sangat pokok orkid dan ikan kap. Memang tak susah nak cari hadiah untuk mak aku. Beli je ape yang die suka.

No comments: