Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 02, 2006

Hari pekerja



Hari ni sepatutnya cuti hari pekerja. Tapi, aku dengan bangganya mengisytiharkan yang aku kena PEGI KEJE. Waaaa, tak best nye. Aku nak dok umah rehat-rehat. Dah ah semalam pun kene keje. Memang tak der rest langsung minggu ni. Dah ah hari sabtu hari tu sibuk ngan dinner ASASI kat Sheraton Subang. Balik dah tengah malan. Pastu, hari ahad nak kena gi keje awal. 7.30 pagi dah kena ade kat fakulti sebab paper start pukul 9.15 pagi. Kena datang awal sebab nanti kena complain sebab kat bilik gerakan tak der org. Lecturer ni tau complain je. Menyampah aku.


Nasib baik lah hari ni exam petang. Tak der lah kelam kabut aku nak bangun awal. Pagi boleh ah bermalas-malasan dok layan kerenah anak buah aku yang dah makin becok tu. APB ni pun satu hal, ade ke gi wat exam masa hari pekerja. Menyusahkan orang betul lah. Sabo je lah aku tau. Tak pasal-pasal aku ngan Ain kena datang keje. Tapi, tak per lah kan, OT kencang. Ahakssss.

No comments: