Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 16, 2006

Congratulation



Aku tengah tidur masa aku dapat berita gembira ni. Aku ni dah lah telinga sensitif sikit bile datang bab bunyi-bunyian dari handphone. Tengah aku syok tido tetiba masuk lah satu sms dari auntie aku yang bebunyi camni, "from Heaven to our hearts and home, we are proud to announce the arrival of our 2.9 kg baby girl, at 8.15 pm yesterday". Terus aku bangun lepas dapat sms tu. Nak tido balik tak boleh sebab dah excited sangat kot. Lepas tu aku pun ape lagi. Dah tak leh nak tido aku balas-balas sms lak ngan auntie aku tu. Die dok ingat aku tak tido lagi sebab dok tengok World Cup. Aku bagitau ah die yang aku terjaga lepas dapat sms dari die. Ade lak die kata orang yang telinga sensitif ngan bunyi-bunyian seperti handphone ni orang tengah bercinta. Tak leh pakai betul teori. Dalam dok balas-balas sms tu aku pun tertido sampai lah pukul 6 lebih. Nasib baik tak terlajak subuh.


Congratulation Kak Ija and Abang Nurmis atas kelahiran baby girl yang belum ade nama lagi. Walaupun die ni pangkat auntie ngan aku, aku panggil die Kak Ija je, sempoi.

No comments: