Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, June 25, 2006

Diari Seorang Lelaki








Aku suka sangat lagu ni. First time aku dengar masa aku tengah bawak kereta on the way nak pegi keje. First time dengar terus terpikat. Malam tadi masa HotFM MYVI Zoomerz tu diorang ade bagi hadiah berupa cakera padat PRETTY UGLY. Tapi aku tak sempat nak jawab, sorang brother ni dah jawab. Terkilan betul lah aku. Kalau tak, free-free je aku dapat cakera padat PRETTY UGLY tu. Tapi, aku minat satu lagu ni jer. Mesti nampak cute kan seseorang lelaki tu ade diari. Hehehe.

No comments: