Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 21, 2006

Ku Tlah Jatuh Cinta




Aku sekarang ni balik keje je mesti terus balik rumah sebab nak tengok sinetron indonesia lakonan Agnes Monica, Zumi Zola ngan Irwansyah ni. Memang tak miss lah aku tengok citer ni. Kalau dulu, balik keje je mesti aku pegi lepak-lepak dulu tepi tasik ataupun rumah kawan aku. Sekarang ni tak der nye aku nak lepak-lepak. Balik rumah lagi syok. Aku menyampah gile dekat si Gina tu. Eiiii, geram sungguh. Jahat sangat perangai die tu. Aku suka Ribby ngan Radit. Nampak cam happy couple lah.


Actually kan, aku tak der idea nak taip pasal ape. Tapi, tangan ni gatal sangat nak menaip. So, taip lah pasal entry yang tah ape-ape ni. Hehehehe.

No comments: