Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 29, 2006

Nak Pegi Vacation

Yeahhhhh, nak pegi Melaka dah. Aku tak akan update for two days. Alaaaa, lagi pun, sape lah sangat dok menjenguk kat sini kan. Aku rasa korang pun tak der lah ternanti-nanti sangat post aku kat blog ni.


Petang ni balik keje je nak kena rushing ambik adik aku kat UNITAR KJ. Pastu, balik rumah mandi-mandi semua. Terus shoot ke Melaka. Aku ni dah lah tatau jalan nak ke Hotel Equatorial, Melaka. Aku redah je lah. Map aku dah print siap-siap. Selalu nye, aku bergantung kat abah aku je kalau tak jumpa cari jalan. Kali ni, aku kena bergantung pada map lah pulak sebab abah dah pegi tengahari lagi ke Melaka. Aku kena pegi lepas office hour sebab adik aku ade kelas sampai pukul 2 lebih. Tapi, nasib baik lah jugakkan. Save lah jugak cuti aku.

No comments: