Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 01, 2006

Picture Worth A Thousand Words


Ni gambar masa aku pegi cuti-cuti malaysia ngan mak, abah ngan adik aku. Dok 3 hari 2 malam kat Equatorial, Melaka. Memang enjoy habis lah. Lupa kejap aku ngan tension keje. Actually we all sesaje je ikut abah pegi Melaka ni sebab abah ade Annual General Meeting Permenant Way Institution kat sane. So, anak2 and mak ni menyibuk lah nak ikut sekaki sebab rasa cam dah lama tak pegi vacation. Last pegi pun Bangkok. Tu pun tahun lepas. Ni dah pertengahan tahun.


So, tengok gambar je lah ek. Malas nak taip panjang-panjang. Tengah banyak keje lah.

No comments: