Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 29, 2006

Aktiviti Hari Jumaat

Aku sekarang ni, ade aktiviti wajib tiap-tiap hari jumaat. Selalu nye dulu asal hari jumaat ni mesti nak shopping. Pastu, bile aku dah start pakai kereta terus save budget balik rumah Ain untuk tido je waktu rehat hari jumaat. Sekarang ni, asal hari jumaat je aktiviti wajib aku, terjun swimming pool U*TM. Swimming pool U*TM ni kira best ah sebab kite perempuan ni swimming among perempuan je. Tak der lah segan sangat kan. Kalau aku pegi swimming kat apartment abang aku tu agak segan lah jugak sebab ade guys swimming sekali. Sebab tu adik aku tak berape nak ikut aku kalau aku gi swimming kat apartment abang aku. Alasan die, segan nak swimming. Kalau kat swimming pool U*TM ni tak payah nak segan-segan sebab semua perempuan. Tak payah nak fikir ade lelaki ke tak sebab Life Guard pun semua perempuan.


Sekarang ni aku berjaya pengaruhi officemate aku untuk pegi swimming ngan aku minggu depan. Memula, die just nak ikut je. saje nak tengok-tengok aku swimming. Sekali, die dah masuk area pool tu terus die teruja tengok air pool tu jernih je. Aku ni bukan nak puji pool U*TM bagus ke ape tau. Tapi, memang aku tak pernah tengok pool yang air die jernih cam pool U*TM ni. Memang best banget lah. Air die pun sejuk jer. Tadi aku bertahan setengah jam je swimming sebab aku tak tahan ah. Air die sejuk sangat-sangat. Tambah pulak kat luar hujan lebat. Lagi lah aku tak tahan. So, minggu depan tak der lah aku swimming sorang-sorang. Ade jugak lah orang swimming ngan aku.



No comments: