Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 03, 2006

Nur Eishal

Hari ni pegi rumah Kak Ija sebab Kak Ija dapat anak baru. Cute sangat anak Kak Ija tu. Tapi, baby Eishal ni memang tak boleh lawan ngan kakak die lah Syaura tu. Muka Syaura masa baby memang cam orang putih sangat. Even dah umur 4 tahun ni pun tak hilang-hilang lagi muka omputih tu. Padahal mak bapak nye melayu. Abang die si Haziq panggil mak nye Haziq. Datang nye Syaura ni panggil lah ibu die tu Mummy. Memang lah kalau die jalan ngan makcik aku tu mesti orang kata makcik aku ni kawin ngan orang putih.


Baby Eishal ni memang tido je sepanjang kitorang pi umah die. Geram sungguh aku tengok pipi die yang tembam tu. Rasa cam nak cubit-cubit jerk.


No comments: