Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 08, 2006

Puding Caramel




Hari ni kat ofis aku ade buat pot luck campur sekali ngan lecturer. Main dish nye nasi ayam. Tapi, lecturer-lecturer lain ade yang bawak dessert lah ape lah bagai semua kan. Staff admin bawak puding caramel. We all kumpul-kumpul duit dan suruh bos aku masak. Hehehehe. Dah die rajin nak masak. Bagi kat die je lah kan. Memula nampak puding caramel tu cam biase je tak der lah nampak menarik. Bile dah hias-hias semua baru lah nampak cantik. Diorang hias dengan buah peach dalam tin ngan buah strawberry. Memang menarik lah. Nak makan pun sayang.

No comments: