Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 11, 2006

makan-makan kat ofis




Hari ni ade makan-makan kat ofis sempena birthday Ain. Birthday Ain sebenarnya esok tapi, die buat makan-makan hari ni sebab esok ramai yang tak der kat ofis. Aku pun tak der sebab aku ambik cuti. Happy Birthday Ain, Semoga ko panjang umur dan murah rezeki dan insyaallah di permudahkan jodoh. Ko doakan same untuk aku ek. huhuhuh.


Makan hari ni meriah sangat. Ade lauk ayam masak merah, ikan tenggiri masak lemak, ulam ulaman dan sambal belacan. Dessert lak Kak Izan bawak puding caramel. Kenyang perut aku makan siang tadi. Kek pulak Jila beli kek from Coffee Bean, Chicago Cheese Cake. Memang superb ah taste kek tu. Sedap sangat. Tapi, tak makan banyak pun sebab muak sangat rasa nye.

No comments: