Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 30, 2006

Andana Spa

lama betul aku tak blogging. rindu gile aku nak start blogging balik. Dah seminggu lebih jugak aku tinggalkan dunia blogging sejak balik kampung untuk beraya. Tahun ni aku langsung tak rasa cam beraya sebab aku beraya kat hospital.


Sekarang ni pun aku tak blogging dari rumah sebab komputer kat rumah aku rosak. Skrg ni aku kat Holiday Inn Glenmarie. Aku online from
Andana Spa. Satu hari suntuk aku dok kat sini. Memang best lah. Abah aku yang dapat voucher Andana Spa ni. Tapi, abah aku tak nak pegi. So, abah aku pun bagi lah kat anak dara die yang dua orang ni pegi. Memang boleh dok kat sini satu hari suntuk and makan minum semua termasuk dalam package yang abah aku dapat ni. Unlimited access to internet semua ade lah.


Ok lah ek semua. Aku nak cerita pasal raya pun tunggu esok-esok lah yer aku update from office aku. Skrg ni aku nak enjoy puas-puas segala facilities yang ade kat Andana Spa ni.

No comments: