Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, November 04, 2006

Aku Ingin Pulang




Aku sudah jatuh cinta sama ini lagu masa first time aku tengok iklan petronas. Puas lah dok bertanya orang sana sini ape tajuk lagu ni. Then, pagi ni masuk lah blog Jamri. Terus tanya kat Kang Jamri ape tajuk lagu ni. Rupa-rupa nya Ebiet G Ade yang nyanyi. Pernah dengar lah nama penyanyi ni. Tapi, tak pernah dengar lagu ni. Lepas tu, terus lah dengan cergasnya cari video klip lagu ni kat YouTube. Cari punya cari, search punya search, alhamdulillah dapat pun video klip lagu tu. Then, terus convert video klip tu jadi mp3 dan lagu ni sekarang ni aku dok ulang-ulang kat winamp. Hehehehe.

No comments: