Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, December 15, 2006

Celebrity Look-alikes

Malam ni tatau nak buat ape. Terus godek-godek website ni. Macam-macam gambar aku try. Semua gambar family aku, aku try. Huhuhuhu. Actually, dah lama dah aku jumpa website ni. Tapi, baru nak try-try. Dulu dah try tapi tak best sangat. Skrg ni makin best pulak.





Atas ni anak buah aku. Amboi, anak buah aku ni muka ade cam ala-ala siti nurhaliza. Sabo je lah aku tau. Rambut lak ala-ala Misha Omar.




Gambar aku pulak ade lah ala-ala Kareena Kapoor. Menjerit aku bile kuar muka Kareena Kapoor. Huhuhuhuhu. Terima je lah yang muka aku ni cam Kareena Kapoor. Waakkakaaka.


Korang try lah buat muka korang pulak. Tengok muka artis mane lak yang keluar. Aku Try gambar abah aku kuar muka Gandhi. Bile aku try gambar mak aku lak kuar muka Mother Theresa. Sabo je lah aku.

No comments: