Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, December 15, 2006

Jom Cuci Mata




Hari ni satu hari dok depan pc ni dok tengok handbag-handbag ni kat website. Ni dah sampai tahap mengidam dah ni. Huhuhuhu. Sabtu ni pulak Ain ajak aku teman die gi shopping. Die nak gi beli handbag. Double tense ok. Dah lah belum gaji lagi ni. Ain nak beli handbag. Tapi, die nak gi beli handbag Guess. Tapi, aku dah bagitau kat die, daripada beli handbag Guess, baik beli handbag lain sebab Guess dah banyak sangat fake. Kat Uptown tu org jual Guess yang fake punya berlambak-lambak. Aku suruh die beli Nine West ke ape ke. Tatau lah tu. Tunggu hari sabtu nanti lah.


Gambar-gambar kat atas ni sekadar untuk cuci mata je lah. Nak beli handbag kat atas ni, tak mampu lah makcik. Suka sangat ngan patchwork ni. Lawa giler.

No comments: