Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 09, 2006

Kenape Dengan Aku?

kenape ngan aku ni dua tiga hari ni ek? Aku pun sering jugak lah tertanya-tanya sendiri kenape dengan aku ni? Kenape dengan aku? Kenape dengan aku? Mane Eyzzah yang dulu. Semalam sorang member ofis aku terasa ngan sikap aku. Memang aku tak sengaja nak tinggikan suara kat die. Serius, memang aku tak bermaksud. Memang aku akui semalam memang hari yang sibuk untuk ofis aku. Satu hari aku dok je kat dalam ofis sebab nak sort LE15 masuk dalam fail program. Nak rehat pun tak sempat. Balik rumah pun hari dah gelap. Bile dah jadi camni, memang hati aku tak sedap. Aku paling takut nak kecikkan hati kawan. Tapi, apa yang berlaku semalam di luar kesedaran. Camane nak buat ni?

No comments: