Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 27, 2006

N for Nina




Comel tak? Hehheehe. Roommate aku buatkan untuk aku. Roommate aku aka adik aku. Kitorang kan berkongsi satu bilik. That's why lah aku panggil die roommate aku. Asalnye aku lah dok bising kat die suruh buatkan penanda buku sebab aku ade beli satu buku ni. Tapi, tak der penanda buku. Tu yang die buatkan satu untuk aku. Sayang awak lah. Muahssss. Sampai kan die buatkan untuk aku. Tapi, die boleh jeles sebab penanda buku ni comel.


Korang nampak tak N for Nina tu. Nina tu nama panggilan aku kat rumah. Family aku semua panggil aku Nina. Tatau lah mane dapat nama Nina tu. Sedara mara semua panggil Nina. Tapi, comel ape nama Nina ni. Kat Taman Tun ade satu kedai. Nama kedai tu NinaNinot. Sebelah Raja Sup. Tu dulu lah. Skrg ni, aku rasa cam dah tak der dah kedai tu sebab hari tu masa aku lali, aku jeling gak kedai tu. Tapi, cam dah tak der.

Tapi, abah aku panggil Amalina. Heheheh. Separuh daripada nama penuh aku. Aku pun tatau lah kenape abah panggil aku Amalina. Kawan-kawan ofis panggil aku Amalina. Aku ingat lagi, masa memula masuk keje kat sini, diorang tanya nak panggil ape? Memang aku dah rancang dah nak suruh diorang panggil aku Eyzzah. Tapi, terkeluar Amalina. So, panggil Amalina je lah. Lecturer kat sini, macam-macam diorang bagi nama kat aku. Ade tu panggil aku Mel, Amalin, Am, M dan macam-macam lagi lah.


Di kalangan blogger pulak aku terkenal ngan nama Eyzzah. Alahai, cam lah terkenal sangat kan. Huhuhuhu.

No comments: