Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 05, 2006

Saje je Update

Just feel like update je. Hehehehe. Kat cc ni sebenarnya. Bosan betul lah kalau tak der internet kat rumah. Tapi kan, kadang-kadang elok jugak tau sebab kalau ade je internet kat rumah, yours truly mesti tido lewat. Pastu, bangun pagi pun lewat. Hehehe. Kalau tak der internet kat rumah, memang tido awal gile. Bangun pun awal giler. Hehehehe.
Modem yang hantar hari sabtu hari tu, tak siap lagi lah pulak. Bosan-bosan. Thats explain why aku jarang sangat update. Dulu kerap update sebab ade internet kat rumah. Skrg ni jarang update sebab keje kat ofis berlambak-lambak sangat. Nak-nak skrg ni tengah dok sibuk key in markah student and dengan ISO nye. Lagi tambah bosan.
Ok lah. Takat ni je lah update nye. Nak balik dah ni.

No comments: