Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 13, 2007

Pening Kepala

Baru balik dari menyopping kan diri. Tapi, diri ini tak shopping pun. Aku teman Ain pegi shopping barang-barang dapur je kat giant. Hajatnye nak pegi giant besar kat sek 13. Tapi, di sebabkan aku pegi sek 9 tempah kek untuk birthday abah kat Baker’s Cottage, Ain pun cadang terus beli barang kat giant Plaza Massalam. Aku pun on je lah. Lagi pun, malas nak gi giant besar sebab for sure mesti sibuk punya lah.


Aku tak beli ape-ape pun kat giant. Ain je yang beli barang-barang untuk ofis baru. 3 orang staff kat sini kena pindah ke ofis baru. Makin sunyi lah ofis lama ni. Bosan betul lah. Tak der idea sebenarnya nak taip ape ni. Nak buat keje, keje tak der. Mata mengantuk sangat-sangat ni. Malam tadi tido pukul 3 pagi sebab dok layan vcd my girl. Boleh sangat kalau nak sambung tengok malam ni. Tapi, sebab nak tau jugak kesudahan cerita die camane. Tu yang sanggup je tido lewat tu. Bangun pagi tadi kepala otak dah weng. Pening kepala lah pulak. Tapi, kena jugak pegi keje hari ni. Tak boleh nak ambik cuti dah. Do asyik ambik cuti je. Karang makin kurang lah cuti aku.


Ahad ni birthday abah. Tadi dah pegi tempah kek special untuk abah. Hehehe. Kek ape tu dirahsiakan dulu. Tatau lah nak celebrate birthday abah camane kali ni. Ingat nak buat surprise birthday celebration untuk abah. Tapi, tak der idea lah. Korang ade idea tak? Meh ah kongsi. Huhuhuhuhu.

No comments: