Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 10, 2007

Taggie

Aku kena tagged ngan Eiyra. So, berusaha jugak ni buat walaupun kesibukan menghambat diri. Wahhh, ayat tak ingat. Kuikuikui.


10 tahun lepas aku :
1. Umur aku 16 tahun
2. Belajar form 3 sebab aku peralihan arab setahun masa kat sekolah kat Machang, Kelantan
3. ambik bahasa arab jugak kat sekolah kat Sungai Buloh tapi, Kantoi. Huhuhuhu.


5 tahun lepas aku :
1. Keje sebagai tukang jahit kat Medan Mara
2. Keje tukang jahit tak lama sebab tak der masa rehat langsung. Hari ahad pun kena keje. Pastu, keje start pukul 9 pagi, balik pukul 9 malam. Tak der life langsung. Nak dating pun tak der masa.
3. Lepas menganggur kejap, member aku bagitau kat SKMS nak cari guru ganti. So, jadi cikgu lah aku selama 6 bulan menggantikan cikgu cuti belajar dan cuti bersalin. Seronok rupanya jadi cikgu ni. Rugi je tak mintak maktab dulu. Huhuhuhu. Skrg baru nak rasa rugi. Tak der maknanya….


2 tahun lepas aku :
1. Bekerja kat tempat keje skrg ni. U*TM di hati ku. Muahahahaha.
2. Start balik blogging. Dah lama dah ade blog dulu tapi, tak berupdate.


Setahun lepas aku :
1. Beli kereta
2. Disahkan dalam jawatan dalam bulan Julai


Semalam aku :
1. Bengang giler ngan adik aku sebab kemekkan kereta aku sepanjang peninggalan aku.
2. Makan nasi setelah berminggu-minggu tinggalkan nasi.
3. Bawak adik-adik aku pegi klinik
4. habis baca buku Epilog Rindu…..


Hari ni aku :
1. Masuk keje awal.
2. Minum HL pepagi buta.
3. Nak kena siapkan rayuan semak semula student yang appeal. Petang ni nak meeting.


Esok aku akan :
1. Nak tengok VCD My Girl yang Ain bagi pinjam.
2. Deliver murtabak yang kawan-kawan aku kirim
3.


3 snack yang aku enjoy :
1. Keropok Udang
2. Snickers
3. Keropok ikan


Saya tak boleh hidup tanpa 3 benda ni :
1. Money
2. Handphone
3. Kereta (susah wooo nak gerak ke mane-mane)


3 benda yang aku nak beli dengan RM 1K:
1. Nak make up kereta kasi lawa
2. handbags
3. books


3 shows yang aku suka :
1. Parent Trap
2. Mean Girls
3. Cinderella Story


3 tempat yang aku dah tinggal :
1. Dalam Perut mak (boleh kira ke ni? Kuikuikui)
2. Kuala Krai, Kelantan
3. Johor bharu
4. Kuala Lumpur
5. Sungai Buloh (dah lebih dari 3 lah pulak). Huhuhuhu.


Bloggers to complete this tag:

Sesape yang minat nak buat tag ni dipersilakan ek. Tatau nak suruh sape dah.

No comments: