Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 22, 2007

Tak Produktif Langsung

Semalam dan hari ni berlalu dengan tidak produktif langsung. Semalam ngan hari ni satu hari suntuk aku dok lepak kat rumah je. Langsung tak keluar. Tengok mata hari pun tak. Huhuhuhu. Mak, Abah ngan atok pepagi buta lagi dah keluar. Diorang balik Muar hari ni. Aku malas nak ikut. Kalau balik Kelantan nak lah jugak aku ikut. Kalau balik Muar malas lah aku nak ikut. Masa banyak di habiskan dengan surfing internet dan chatting. Kena gunakan sepenuhnya sebab laptop abah tak leh nak online internet. Yang boleh pun laptop adik aku je. Sementara die ade kat rumah hari minggu ni, aku gunakan lah laptop die ni secara total.


Malam ni anugerah juara lagu. Sape lah ek akan jadi juara? Memula ingat nak hantar adik aku balik hostel petang. Tapi, die nak tengok juara lagu lah pulak. So, nampak gaya nye, kena lah send die lepas juara lagu dalam pukul 11 malam. Nasib baik dekat je tau. Kalau tidak, tak koser aku nak hantar.

No comments: