Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 25, 2007

ABC Game

A - Age: 26 pada 5.10.2007.

B - Band listening to right now: Extreme

C - Career: Pembantu Tadbir

D - Drink or smoke: Drink air sirap. hehehee.

E - Easiest person/s to talk to: my mum

F- Favorite song/s at the moment: Lagu Kaer - Izinkan Ku Pergi

G - Gummy Bears or Gummy Worms: Tak suka sangat.

J - Junk foods you like: Chocolates

L - Longest car ride ever: KL to Kota Bharu, Kelantan

M - My favorite Sport/s: Swimming. Swimming sport jugak kan? Belasah lah.

N - Number of relationships you've had: Banyak lah sampai tak larat nak kira dah.

O - One wish you have: Nak beli handbag lagi dan lagi. Hehehehe.

P - Phobias: Ular. Even tengok gambar ular pun tak boleh. Misal kate tengah belek-belek majalah, and ade pulak gambar ular, memang majalah tu akan jadi mangsa sebab aku akan sepantas kilat campak majalah tu.

Q - Favorite Quote: ~LOVE is always patient and kind...It is never jealous....LOVE is never boasful or conceited....It never rude and is not resentfuL....LOVE takes no pleasure in other people's sins; but delights in the truth....Its always ready to excuse, to trust, to hope and to endure whatever comes...LOVE like a wind...You can't see but you can feel it... ~

R - Reason to smile: Bila aku tgk family aku happy

S - Song: Kan dah bagitau tadi.

T - Time you woke up: Hari bekerja pukul 6 pagi dah bangun dah. Kalau hari cuti, aku jadi liat nak bangun pagi. Tapi, kena jugak bangun awal pagi. Kalau tidak, jawab nye memang cari nahas ok.

U - Unknown fact about you:

V - Vegetable/fruit you hate: Timun. Sampai skrg ni memang aku tak boleh makan timun. Buah semua aku pulun.

W - Worst habit: Worst worst ni mane boleh bagitau. Buat malu aku je tau.

X - X-rays you've had: Masa di terima bekerja di U*TM di Hati ku. Hehehhee

Y - Yummy food/s: Masakan mak aku and spagetti Bolognese.

Z - Zodiac sign: Libra


No comments: