Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 18, 2007

Bersantai Tengok DVD

Bersantai kat rumah je. Tengok DVD The Prince and Me 2. lepas tu, sambung pulak tengok Material Girls pulak. The Prince and Me 2 tak berape nak best sangat lah sebab pelakon lain dari The Prince and Me 1. Tapi, tengok jugak lah sebab nak tahu ape jadi kan. Material Girls best lah jugak. Habis tengok DVD, tido jap sebab mak bagitau malam ni ade kelas agama kat rumah Auntie Nik. Sebulan sekali je.


Lepas maghrib, siap-siap terus pegi rumah Auntie Nik. Tapi, bile sampai rumah Auntie Nik, tengok rumah die cam gelap gelita je. Rupa-rupanya tak der kelas malam ni. Selalu kalau aku berkobar-kobar nak pegi kelas, mesti kelas batal. Sabo je lah aku tau. So, we end up pegi makan kat kedai makan depan lorong rumah aku je. Sebab tak masak malam ni kan.


Lepas makan, balik rumah tatau nak buat ape, tengok lah macam-macam aznil ngan Raja Lawak. Huhuhuhu. Lepas tu, tido.

No comments: