Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 15, 2007

Happy Birthday Dee




Semalam celebrate birthday member aku Dee Dee. Memang tak plan pun sebenarnya. Iera yang ajak aku join. So, aku pun mengjoinkan lah diri aku ni. Lepas je balik keje semalam, pegi beli kek ngan Iera kat Sek 9. Lepas je dah beli kek, dapat tahu pulak si birthday girl ni pegi tengok wayang lah pulak. Sabo je lah aku. So, aku pun balik lah rumah dulu. After maghrib keluar rumah balik. Balik rumah pun sebab nak ambik adik aku, die nak join sekali birthday surprise ni.

So, lepas maghrib, straight away ke rumah Iera. Iera dah pesan ngan Dee jangan makan sebab nye konon-konon aku nak belanje makan. Sabo je lah tau. Lama betul menunggu Dee sampai rumah. Nasib baik lah jugak Dee tak der kunci rumah. So, senang lah nak buat surprise kat die. Buatnye lah die ade kunci rumah, tak ke hancur terus surprise nye. Ahaksss. Masa die dok ketuk pintu rumah, we all kat dalam rumah ni dah bergelap dah sebab nak surprise kan Dee. Ade lak Dee cakap we all dok dalam rumah tengok wayang ape sampai tutup-tutup lampu.

Bile bukak je pintu menjerit Dee bile die nampak kek. Muahahaha. Kelakar betul muka Dee masa tu. Overall, majlis berjalan lancar lah. Menjadi lah jugak surprise untuk Dee. Malam semalam aku balik rumah pukul 12 malam. Berdondang sayang betul aku ni. Mentang-mentang mak aku tak der kat rumah. Sesuka hati aku je nak balik kol bape. api, aku ngan adik aku. Hehehehe.

No comments: