Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 07, 2007

Happy Birthday Kak Ros




Semalam birthday kakak ipar aku yang ke 26 tahun. Semoga panjang umur dan murah rezeki ek Kak Ros. semalam we all celebrate kat Tree Steak House Sungai Buloh je. Tak der idea nak gi makan kat mane. Tak der surprise birthday kek kali ni sebab tatau nak buat surprise camane. Boleh terima ke ek alasan tu? Huhuhuhu. Pegi makan semalam pun dah lewat dah sebab adik aku Umar habis kelas tambahan pukul 9.30 malam. So, kena lah tunggu die habis kelas tambahan baru boleh gi makan. Tu pun die pegi terus ke kedai tu dari sekolah die kat Gombak.


Tapi, celebration semalam tak berape nak best sangat sebab family aku tak cukup corum. Siti kat hostel. Family abang aku lagi sorang ade kat genting dok makan angin. So, kesimpulannya, Yaya tak der tak best lah. Huhuhhuhu. Semalam aku ade lah jumpa senior aku masa sekolah menengah, pastu, aku cerita kat adik aku yang lelaki tu yang diorang couple sejak dari sekolah menengah. Adik aku siap tanya aku, ade ke? Aku pun dengan confident nye jawab Adeeeee. Pastu, die tanya lagi. Ade ke saya tanya? Hampeh sungguh Umar ni tau.

No comments: