Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 09, 2007

Jom Tengok Wayang

Siti : Tengok wayang jom malam ni. Cite Erra tu...

Aku : Sejak bile hang jadi pencinta cerita melayu ni? Sendiri-sendiri ke atau awak belanje? (kedekut punya kakak). Kuang kuang kuang.

Siti : Sendiri-sendiri lah wei. Tak der kuasa aku nak belanje. Wei, sape lagi yang berlakon cerita tu? Saya bukannya suka sangat tengok cite melayu. Tapi, saje je nak tengok :p

Aku : Awak kat mane ni? Awak keluar ke hari ni? Nak tengok kat mane ni?

Siti : Now kat LRT Kelana Jaya. On the way to masjid jamek. lepas tu ke KLCC, so tengok kat kat KLCC lah. Tapi, ikut awak lah nak tengok kat mane-mane pun boleh.

Aku : KLCC parking mahal lah. korang pegi lah Midvalley. Beli tiket and meet me there ok

Siti : Kenape awak tak booking je? And cuba tengok kat Midvalley ade tayang tak?

Aku : Nak booking tak boleh dah. Nanti, saya check ade tayang ke tak? Pastu, awak pegi beli tiket ok. Korang kat mane dah tu?

Siti : Nak gi KLCC... Kitorang lapar, so nak gi pekena spaggetti.. Lepas tu baru nak gi Midvalley.

Aku : Ade pukul 7 kat Midvalley. Cuba hang tengok kat KLCC pukul bape. Tak leh nak booking dah.

Siti : Dah dapat tiket. 920 PM. Nanti bayar kat saya tau. (kedekut punya adik). Huhuhuhu.

Aku : Kat mane weh? KLCC ke Midvalley?

Siti : KLCC

Aku : Boleh ah saya makan Spagetti.


Tadi adik aku baru confirm ngan aku. Malam ni we all nak gi tengok wayang cerita Qabil Kushry Qabil Igam. Memula memang tak plan pun nak tengok cerita ni. Tapi, disebabkan kedua-dua adik perempuan aku keluar meronggeng hari ni, terus adik aku yang study kat Unisel tu sms aku tengahari tadi ajak aku pegi tengok cerita ni. Bukan senang nak ajak adik aku nan seorang ni nak gi tengok cerita melayu. Memang lah die tak gemar langsung tengok cerita melayu. Kak Ina, jom gi KLCC makan spagetti. Muahahahaha (Gelak jahat).

No comments: