Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 06, 2007

Pangkor, Here I Come

Tak sabar nye nak balik rumah hari ni. Jam kat ofis ni dah pukul 4.11 petang. Lambat nye lah nak pukul 5 petang. Kes ape tau ni? Kes tak sesabo nak gi Pangkor esok. Sabo je lah. Bukan ape, dah lama tak gi bercuti ngan family. Tu yang agak teruja nak gi Pangkor ni. Actually, office abah buat team building. Alang-alang buat team building, abah pun ajak we all ikut sekali. Kebetulan pulak, keje aku dah siap. Tu yang boleh ikut jugak tu. Kalau keje tak habis, jangan harap lah nak ikut tau tak. So, aku tak akan update lah ek blog aku ni dalam 3 atau 4 hari. Macam lah ade orang tunggu-tunggu aku punya update kan.

Tolong jaga blog aku ek.

No comments: