Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, April 14, 2007

Bosan

Dah nak dekat tengah malam ni, aku still tak tido lagi. Aku tatau nak wat ape. So, bukak blog dan update lah ape-ape yang patut. Nak bagitau ni, kepada sesape yang nak tau je lah ek. Hari isnin ni aku kena gi U*TM, Perak. Huhuhuhu. Sangat bosan ok. Nasib baik lah staff perempuan ofis aku ni pegi jugak. Kalau tidak, mati kutu lah aku jawab nye. Aku malas nak pegi sebenarnya, tapi, boss aku yang suruh jugak aku pegi sebab nak kena tengok sistem fail diorang kat sane. Pegi je lah, nak buat camane kan. Dah nama pun kuli. Ahaksss.

No comments: