Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 09, 2007

Cupcakes










Jumaat lepas gi ambik sendiri cupcakes ni kat rumah Anne ngan Aiza. So sweet lah awak berdua. Hehehehe. Adik-adik aku yang kat rumah siap suruh aku ambik half day hari jumaat hari tu sebab dah tak sabar nak tengok and makan cupcakes. Sabo je lah adik-adik aku tu.

So, sesape nak order cupcakes ni, boleh masuk klik kat SINI ok.

No comments: