Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 26, 2007

Happy Anniversary Mak & Abah





Actually, ni backdated entry. Lupa pulak nak post pasal Anniversary mak ngan abah aku. Anniversary tahun ni, alhamdulillah dah masuk 32 tahun dah. And alhamdulillah jugak mak ngan abah aku dari dulu sampai skrg ni cam loving couple gitu. Dan skrg ni hidup dalam aman bahagia dengan dikurniakan 6 orang anak, 2 orang menantu dan seorang cucu yang semua nye hensem-hensem, cun-cun dan comel-comel belaka (ni ayat masuk bakul angkat sendiri kaedah nye). Ahakssss.

Comelkan mak aku masa muda-muda. Ade lah cam ala-ala muka Eja pelakon tu. Tu orang ah yang cakap. Gambar dua kat atas tu masa mak ngan abah kat England. Mak ikut abah sambung study kat England. Abang aku yang nombor satu ngan dua lahir kat sane. Aku tak sempat. Aku lahir kat Kelantan. Kalau tidak, aku pun lahir kat sane tau. Tu pun kalau mak ngan abah dok lama sikit lah kat sane.

Abah aku lak rambut panjang giler. Masa memula kawin lagi rambut abah aku dah panjang. Atok aku bukan nye suka orang rambut panjang-panjang ni. Tapi, ngan abah aku, boleh pulak atok aku terima orang rambut panjang ni. Tatau ah ape yang abah aku dok baca untuk atok aku. Hahahahaa.

semoga mak ngan abah akan kekal LOVING sampai ke tua. Nina sayang mak ngan abah. Hope mak ngan abah sihat walafiat. Anak-anak mak ngan abah semua sayang kat mak and abah.

No comments: