Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 05, 2007

KAKI NOVEL


Koleksi Novel ALAF21 (kat bawah timbunan novel ni, ade lagi novel ok)



Koleksi Novel Creative Enterprise (kat bawah timbunan novel ni, ade lagi novel ok)



Dalam entry aku sebelum-sebelum ni, ade pembaca blog aku pertikaikan aku ni cakap je besar ade banyak kumpul novel. Kalau setakat tunjuk gambar yang dekat website boleh lah kan. Ini pembaca blog aku sendiri yang cakap. Bukan aku yang cakap tau. So, semalam aku chatting ngan die, die suruh aku ambik gambar novel-novel yang ada dalam collection aku. Aku lambakkan koleksi novel aku atas katil and aku snap gambar demi memenuhi permintaan die. Kalau nak ambik gambar novel-novel tu satu persatu jenuh lah kan. So, ini lah koleksi novel aku yang aku dah tatau nak letak kat mane dah. Huhuhuhu. Kalau aku jual balik lah novel-novel ni agaknye, bape ribu lah ek aku dapat? Ahakssss. Mak aku bising tak bagi aku beli novel dah. Mak aku siap ugut nak bakar novel-novel ni kalau aku beli novel baru. Tapi, mak aku tu gertak je lebih. Buat nye tidak pun.

Entry hari ni bukan bertujuan untuk riak ok. Entry ni bertujuan sebagai bukti yang aku ni sememangnya KAKI NOVEL.

No comments: