Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 24, 2007

Udang Besar





Puas hati aku makan udang besar ni. Hari tu abah aku bawak balik udang besar ni dari Padang Besar. Makan seekor sorang dah puas dah. Memang fresh lah udang ni. Kat dalam peti kat rumah tu pun ade lagi sekor ikan besar. Aku tatau lah pulak ikan ape. Bapak mertua abang aku yang bagi. Rezeki jangan di tolak, musuh jangan di cari. Ye dak.

Abah aku ade buat plan untuk we all satu family bulan 8 ni. Hopefully, menjadi lah ek plan tu.

No comments: